Sportnapok a NÉBIH Erdészeti Igazgatóságnál (Forestpress)

2014. szeptember 10. - Idén szeptember 5-7 között tartották a régi hagyományokkal rendelkező sportnapokat a Zamárdi ETOK-ban.

Az egykori jogelőd ÁESZ, most NÉBIH Erdészeti Igazgatóság több mint 30 éves hagyománya ez a rendezvény. A kezdeti időszakban csak a labdarúgás volt, ami összehozta a sportot kedvelő erdészeket, később a jó hangulat és a felmerülő igények hatására más sportágakban is indulhattak a résztvevők. Az elmúlt években már nem csak az erdészek, hanem a NÉBIH többi igazgatóságáról is érkeztek sportolni vágyók.


A futball mellett a következő sportágakban is megmérkőzhettek egymással a résztvevők: asztalitenisz, tarokk, sakk, petanque, darts, strandröplabda. Az idei rendezvény újdonsága a Balaton- parti futás volt.


Az egész ország területéről érkeztek a kollégák, és idén rekord döntött a részvétel, ugyanis az ETOK 3 napig teltházzal üzemelt. Az esemény kiváló alkalom a sportolásra és a baráti kapcsolatok ápolására, a társigazgatóságokon dolgozók megismerésére, kapcsolatépítésére a fiatalok és idősebbek, vezetők és beosztottak között. Könnyítve a kommunikációt közelebbi és távolabbi munkatársak között, ezzel emelve a közösen végzett munka sikerét és színvonalát.
Az eseményen a Földművelésügyi Minisztérium dr. Bognár Lajos helyettes államtitkár személyében képviseltette magát. A csapatok a Kormányhivatalok Erdészeti Igazgatóságainak, a NÉBIH Erdészeti Igazgatóságának és a NÉBIH központ dolgozóiból és vezetőiből álltak.
A rendezvényt az EFDSZ Erdészeti Szakigazgatás Központi Alapszervezet és a NÉBIH támogatásával szervezték meg.